Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Country Line dansen en Merengue dansen

  Country Line dansen is een individuele dansvorm, waarbij u zonder vaste partner, maar wel in teamverband verschillende bewegingen danst op diverse muzieksoorten en tempo’s. Deze dans is heel afwisselend en wordt niet meer alleen beoefend op country muziek.

  Tijdens deze unieke dansworkshop danst u verschillende fasen van een nummer en leert u stap voor stap stukjes van een complete dans. Aan het einde van deze dag danst u met de hele groep een compleet nummer. Dansen is een ideale activiteit voor jong en oud, voor een dagje of avondje uit met vrienden, familie of collega’s. Country Line dansen is geschikt voor groepen vanaf 10 personen.

  Merengue dansen

  De Merengue is een dans die afkomstig is van de Dominicaanse Republiek. Het is een dans met een snel ritme, maar ook een dans die goed te leren en te beoefenen is. De Merengue wordt in paren gedanst en wordt als een sensuele dans gekenmerkt, door de heftige heupbewegingen en het lichaamscontact. Tijdens deze dansworkshop worden danspassen geleerd die op ieder soort feest toegepast kunnen worden.

  Kosten voor groepen vanaf 10 personen:
  €19,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie en gebak
  €35,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie, gebak en afsluitend een bbq.

  Kosten voor groepen van 21 tot 50 personen:
  €17,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie en gebak
  €33,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie, gebak en afsluitend een bbq.

  Kosten voor groepen vanaf 50 personen:
  €16,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie en gebak
  €32,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie, gebak en afsluitend een bbq.

  Uiteraard is het mogelijk om een combinatie te maken met een van onze andere activiteiten om zo een volledig verzorgde dag te organiseren.