Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Indoor activiteiten

  Aangezien het weer ons af en toe in de steek laat, heeft Feesterij en Arrangementen De Dommelvallei een arrangement samengesteld die binnen kan worden uitgevoerd. Het INDOOR ACTIVITEITEN PARCOURS.

  In onze gezellige ingerichte feesterij is het ouderwets gezellig vertoeven. Rondom de openhaard en in de grote feestzaal kan door u een keuze gemaakt worden uit een achttal verschillende activiteiten zoals koeiemelken, spijkerpoepen, houtzagen, klompenrace, zaklopen, melkbustillen, blaaspijpschieten en de bibberspiraal. Blaaspijp schietenActiviteiten die door jong en oud kunnen worden uitgevoerd. Het indoor activiteiten parcours is een uitermate geschikte activiteit voor familiegroepen, vrijgezellengroepen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten enz. Zo kunnen we in combinatie met bv. Een BBQ of dinerbuffet een avondvullend programma samenstellen met eventueel ook een muzikale omlijsting.

  ZaklopenHet indoor activiteiten parcours is geschikt voor groepen vanaf 15 tot 100 personen.

  Kosten voor groepen vanaf 15 personen:
  € 20,00 inclusief ontvangst met 2 kopjes koffie, appelflap.
  € 35,00 inclusief ontvangst met 2 kopjes koffie, appelflap en BBQ
  € 37,50 inclusief ontvangst met 2 kopjes koffie, appelflap en dinerbuffet.

  Het indoor activiteiten parcours kan uiteraard ook worden geboekt in combinatie met een van onze andere arrangementen zoals countrygolf , solex rijden boerenspellen bos, landroverarrangement, lekker weg op de trekker arrangement enz. Wij maken graag een offerte op maat.