Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • kanotocht en kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard voor een leuk dagje uit

  Op  slechts 300 meter van onze Feesterij stroom het riviertje De Dommel waarop we  kanotochten verzorgen voor avonturiers en natuurliefhebbers. Deze activiteit is geschikt voor een (ont)spannend dagje uit in Valkenswaard. Een leuk dagje uit voor jong en oud, groot en klein. Al peddelend door de Brabantse Dommelvallei kunt u genieten van mooie landelijke vergezichten en schitterende flora en fauna.  

  Schitterende flora en fauna, groene weilanden,vergezichten en mooie groene oevers geven een prachtig beeld van dit riviertje en voert door het schitterende gbied De Dommelvallei. Met kanoverhuur van de Dommelvallei in Valkenswaard heeft u de keuze uit twee tochten over de Dommel. De kano tocht vanuit Borkel is zeer geschikt voor scholen en familiegroepen. De sportieve kanovaarders kunnen kunnen ook kiezen voor de  tocht van 15 kilometer vanuit Neerpelt in België tot in Valkenswaard . U vaart door het prachtige gebied De Dommelvallei en tussen Borkel en Valkenswaard kunt u uw hart ophalen van het natuurschoon in de Malpie. Beide tochten eindigen in Valkenswaard bij de Verbergse Molen.

  Tijdsduur 1,5 tot 2 uur.

  Een kanotocht is al mogelijk voor € 16,00 per persoon.Grote groepen en scholen prijs op aanvraag.

  Kano varen  is een ideale activiteit voor een combinatieprogramma met een van onze andere arrangementen. 

  Aansluitend het kano varen kunnen wij ook de inwendige mens verzorgen middels een Brabantse koffietafel, een heerlijke BBQ buiten of binnen, een diner of een warm en koud buffet. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.