Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Kinderfeestjes: fun 4 kids

  Feesterij de Dommelvallei heeft speciaal 2 kinderarrangementen samengesteld, zodat u als ouder niet meer na hoeft te denken wat u dit jaar wilt gaan doen met het kinderfeestje van uw zoon of dochter. Countrygolf en het Boerenspellenbos zijn 2 activiteiten die door jong en oud gedaan kunnen worden. Countrygolf is golf zoals boeren golfen en is een uitdagende variant op het normale golfspel en het kan in grote, maar ook in kleinere groepen gespeeld worden door kinderen van verschillende leeftijden. Het Boerenspellenbos is een bos waarin verschillende ‘boeren’ spellen gedaan worden.

  Countrygolf is golf zoals boeren golfen

  CountrygolfJe komt aan bij Feesterij de Dommelvallei, waar ranja en de soesjes klaar staan voor de jarige en zijn/ haar vriendjes. Vervolgens gaan we naar het golfveld dat naast Feesterij de Dommelvallei ligt. Met een klomp aan een stok en een bal leg je een 9- holes parcours af, waarbij je zo min mogelijk slagen moet maken om het spelletje te winnen.

  Nadat iedereen klaar is met het spel op het golfveld, is er voor de jarige en zijn/ haar vriendjes een tafel gedekt en krijgt iedereen een bord met frietjes en een snack. Daarbij wordt er een drankje door Feesterij de Dommelvallei aangeboden.

  Nadat alle frietjes opgegeten zijn vindt er een prijsuitreiking plaats, waarbij de winnaar van het golfspel een leuke prijs krijgt.

  Kosten:
  €11,00 p.p. Inclusief ontvangst met ranja en soesjes en afsluiting met frietjes, snack en een drankje.

  Boerenspellenbos

  Je komt aan bij Feesterij de Dommelvallei, hier staat de ranja en de soesjes klaar voor de jarige en zijn/ haar vriendjes. we gaan naar het nabijgelegen ‘Boerenspellenbos’, waarin verschillende leuke activiteiten gedaan worden. KoemelkenJe gaat in teams een aantal spellen doen zoals: Kruigwagenrace, hoefijzergooien, overalhangen en koemelken. Deze spellen worden door een ervaren Boerenspeler begeleid zodat alles goed verloopt.

  Na alle spellen gespeeld te hebben in het bos staan er binnen voor iedereen frietjes en een snack te wachten. Uiteraard is er na afloop een prijsuitreiking, waarbij de winnaar van de spellen een leuke prijs krijgt.

  Kosten:
  €15,00 p.p. Inclusief ontvangst met ranja en soesjes en afsluiting met frietjes, snack en een drankje.