Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Meerdaagse arrangementen

  Feesterij De Dommelvallei verzorgt voor kleine en grote groepen diverse leuke en spannende activiteiten in de prachtige natuur van Brabant. Borkel & Schaft is een pittoresk dorpje gelegen 4 kilometer ten zuiden van Valkenswaard en straalt nog steeds Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid uit. Midden in dit natuurschoon organiseert Feesterij De Dommelvallei diverse activiteiten om u een gezellige en leuke dag te bezorgen.

  Door de unieke combinatie van een ANWB erkende 3 sterren camping en een schitterend horecacomplex midden in de natuur leent zich onze locatie ook uitstekend voor een meerdaags arrangement.

  Voor groepen vanaf 8 tot 200 personen kunnen wij twee- en /of driedaagse arrangementen aanbieden. Ideaal voor families, vrijgezellengroepen, verenigingen, scholen en bedrijven waarbij wij alles regelen. Zo regelen we het overnachten, ontbijt, lunch, recreatieve activiteiten, diner en eventueel een onvergetelijke feestavond. Hierbij geven we een voorbeeld voor een 3 daagse invulling, maar in overleg zijn er legio combinatiemogelijkheden die we uiteraard graag met u willen bespreken.

  3 daags arrangement:

  Dag van aankomst:

  Loltrap fietsennaar gelang het gekozen kampeermiddel (huurtenten, eigen tent of caravan, chalet of vakantiehuis) wordt de groep ontvangen en wegwijs gemaakt op onze camping. Nadat de spullen zijn uitgepakt en iedereen geïnstalleerd is, wordt er verzamelt in onze Feesterij. Hier serveren wij u koffie met gebak waarna er gestart kan worden met de eerste activiteit: De loltrap-fietsroute. Met 4-6 personen op 1 loltrapfiets trap je door een door ons leuk uitgezette route in de omgeving van de Feesterij. Om ook het wedstrijdgevoel te krijgen hebben we onderweg een aantal leuke opdrachten voor u in petto. Halverwege de route is een pauze ingelast om de inwendige mens te versterken om zo ook de tweede helft van de route met succes af te ronden. De loltrapfiets met de meeste punten verdient uiteraard een aandenken. Nadat iedereen zich bij zijn kampeermiddel heeft kunnen opfrissen staat voor u de tafel gedekt en kunt u aanschuiven om te genieten van een 3 gangen diner welke wij in overleg met u hebben samengesteld. Na het diner bestaat er uiteraard de mogelijkheid om gezellig na te borrelen.

  Dag 2:

  Challenge parcours‘s morgens tussen 9.00 en 10.00 uur staat er een heerlijk ontbijt klaar om zo met een goed gevulde maag aan de dag te beginnen. Omstreeks 11.00 uur starten we met de tweede activiteit: Het Challange parcours: een avontuurlijke wandeling waarbij diverse hindernissen moeten worden genomen met behulp van o.a. touwconstructies met als hoogtepunt een 20 meter hoge klimtoren. Teamwork is hierbij het toverwoord. Rondom 13.00 uur vindt er een pauze plaats in het bos met een lunchpakket. Omstreeks 14.00 uur vervolgen we ons parcours.

  Rondom 15.30 keren weer richting Feesterij om daar even na te kletsen onder het genot van een drankje en een borrelhapje.

  BarbequeOmstreeks 19.00 uur staat er voor u een overheerlijke barbecue gereed welke naar gelang het weer binnen of buiten kan plaatsvinden. Door gezellig samen te kokkerellen om de grote barbecue ontstaat er een ontspannen sfeer. Na de barbecue kan er gezellig worden nageborreld of bestaat de mogelijkheid voor een feestavond met eventueel muziek.

  Dag 3:

  ‘s morgens tussen 9.00 en 10.00 uur staat er wederom een heerlijk ontbijt klaar om zo met een goed gevulde maag aan de dag te beginnen. Omstreeks 11 uur starten we met de derde activiteit namelijk een schitterende kanotocht over de Dommel. KanovarenDe tocht van 2 of 4 uur voert u door een prachtig natuurgebied waaronder "de Dommelvallei". Bij het eindpunt bestaat de mogelijkheid om een drankje te nemen. Daarna is het wederom terug naar de Feesterij alwaar we gezamenlijk afscheid nemen.

  Bovenstaande geeft slechts een indruk van de mogelijkheden weer. In overleg zijn er diverse verschillende invullingen denkbaar om uw speciale wensen te realiseren. Graag brengen wij vrijblijvend een offerte uit.