Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Personeelsarrangementen en bedrijfsuitjes in Valkenswaard

  Als organisator van bedrijfsuitjes weet u hoe moeilijk het is om elke keer weer met een origineel idee uw collega’s te verrassen. Feesterij en Arrangementen De Dommelvallei in Valkenswaard heeft voor u en uw collega’s een aantal originele, leuke, gezellige en smakelijke bedrijfsuitjes samengesteld om het u wat makkelijker te maken.

   

  Countrygolf middagarrangement

  CountrygolfU wordt hartelijk ontvangen bij Feesterij De Dommelvallei met koffie/thee en een heerlijk stukje vlaai.
  De gasten worden in groepjes van 4-5 personen verdeeld en in teams gaat men ervaren hoe boeren golf spelen op een prachtig aangelegde baan met een klomp als club en een kleine voetbal als speelbal. Deze activiteit is voor jong en oud groot en klein. Tijdens de activiteit worden de gasten voorzien van een drankje.

  Na afloop staat er een heerlijke BBQ klaar welke naar gelang het weer binnen dan wel buiten kan worden uitgevoerd en worden de gasten 3 uur voorzien van drankjes naar keuze.

  Dit arrangement kost € 47,50 p.p..
  Countrygolfarrangementen zijn er al vanaf € 10,00 p.p.

  Solextocht en Countrygolf

  U wordt hartelijk ontvangen bij Feesterij De Dommelvallei met koffie/thee en een heerlijk stukje vlaai.
  De gasten worden in groepjes van 4-5 personen verdeeld en in teams gaat men ervaren hoe boeren golf spelen op een prachtig aangelegde baan met een klomp als club en een kleine voetbal als speelbal. Deze activiteit is voor jong en oud, groot en klein. Tijdens de activiteit worden de gasten voorzien van een drankje. Vervolgens staat er een heerlijke boerenlunch klaar in onze feesterij.

  Solextocht met countrygolfDaarna gaan we met een goed gevulde maag van de schitterende omgeving genieten op een authentieke solex onder begeleiding van instructeurs.We laten u de mooiste plekjes van de omgeving van Valkenswaard zien. Na afloop staat er een heerlijke BBQ klaar welke naar gelang het weer binnen dan wel buiten kan worden uitgevoerd en worden de gasten 3 uur voorzien van drankjes naar keuze.

  Dit arrangement kost € 95 p.p.
  Combinatiearrangementen solex rijden en countrygolf zijn mogelijk vanaf € 35,00 p.p.

  Solex rijden en kano varen dagarrangement

  U wordt hartelijk ontvangen bij Feesterij De Dommelvallei met koffie/thee en een heerlijk stukje vlaai.
  De gasten worden met een bus naar het kano instappunt gebracht om zo een schitterende tocht over de Dommel te maken.

  Vervolgens staat er een heerlijke boerenlunch klaar in onze feesterij om daarna met een goed gevulde maag van de schitterende omgeving te genieten op een authentieke solex onder begeleiding van instructeurs. We laten u de mooiste plekjes van de omgeving van Valkenswaard zien.

  BarbequeNa afloop van staat er een heerlijke BBQ klaar welke naar gelang het weer binnen dan wel buiten kan worden uitgevoerd en worden de gasten 3 uur voorzien van drankjes naar keuze.

  Kosten van dit arrangement: € 95 p.p.
  Maar er is al een combinatiearrangement solex rijden en kanovaren vanaf € 38,00 p.p.

  Boerenspellenbos en countrygolf dagarrangement

  U wordt hartelijk ontvangen bij Feesterij De Dommelvallei met koffie/thee en een heerlijk stukje vlaai.
  De gasten worden in groepjes van 4-5 personen verdeeld en in teams gaat men ervaren hoe boeren een aantal leuke spellen spelen zoals boerendart klompenrace koeiemelken enz.

  CountrygolfAansluitend staat er een heerlijke boerenlunch klaar in onze feesterij. Daarna gaat men met een goed gevulde maag in groepjes van 4-5 personen ervaren hoe men op het platteland golf speelt in de vorm van countrygolf op een prachtig aangelegde baan met een klomp als club en een kleine voetbal als speelbal. Deze activiteit is voor jong en oud, groot en klein. Tijdens de activiteit worden de gasten voorzien van een drankje.

  Na afloop staat er een heerlijke BBQ klaar welke naar gelang het weer binnen dan wel buiten kan worden uitgevoerd en worden de gasten 3 uur voorzien van drankjes naar keuze.

  Het arrangement dat hierboven beschreven is kost € 77,50 p.p.
  Combinatiearrangement boerenspellenbos en countrygolf is al mogelijk vanaf € 25,00 p.p.

  Andere combinaties

  Wilt u uw bedrijfsuitje uitbreiden of aanpassen met andere activiteiten? Dit is uiteraard mogelijk. Kijk rond op onze site voor de mogelijkheden. Bent u naar aanleiding van deze arrangementen enthousiast geworden over ons veelzijdig aanbod? Of wilt u een persoonlijke, vrijblijvende afspraak maken op onze locaties of bij u op bedrijf? Neem contact op via 06-20397693 of via het informatieformulier.