Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Boogschieten,kruisboogschieten, blaaspijp schieten pistool en geweerschieten

  Ons schietprogramma is een leuke activiteit voor mensen die van een uitdaging houden met een lage inspanning. We hebben een diversiteit aan mogelijke wapens van vroeger en nu om te kunnen gebruiken. Concentratie en een vaste hand en een scherp oog staan garand voor hoge scores bij dit arrangement. U kunt schieten met een handboog en een pijl, een kruisboog en een blaaspijp en een luchtdruk geweer en luchtdruk pistool. 

  Ga de competitie met elkaar aan en zie wie de beste schutter is. 

  Het schietprogramma vindt plaats op ons outdoor terrein in Valkenswaard en kan eventueel ook overdekt worden uitgevoerd en is dus ideaal als slechtweer optie.

  Kosten voor ons schietprogramma zijn € 15,00 per persoon. Ons schietprogramma is een ideale activiteit voor een combinatieprogramma met een van onze andere arrangementen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

  Tijdsduur 1,5 tot 2 uur.

  Aansluitend het schietprogramma kunnen wij ook de inwendige mens verzorgen middels een Brabantse koffietafel, een heerlijke BBQ buiten of binnen, een diner of een warm en koud buffet