Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Voetgolf is golf voor voetballers of voetbal voor golfers

  Feesterij De Dommelvallei beschikt in Borkel & Schaft (vlak bij Valkenswaard in Brabant) over een eigen voetgolf terrein. Voetgolf is golf voor voetballers, en voetbal voor golfers en vindt plaats op een speciaal aangelegd terrein gelegen nabij Feesterij De Dommelvallei.

  Het voetgolf spel

  Voetgolf kan door kleine en grote groepen worden gespeeld. Het landelijke karakter van De Dommelvallei komt volledig tot zijn recht tijdens het Voetgolf arrangement. Voetgolf gebruikt het principe van het golfspel door een baan uit te zetten met vlaggetjes en holes. Een deelnemer of groep probeert in zo weinig mogelijk beurten een baan met 9 of 18 holes (net zoals in het golfspel) af te leggen.

  Op een ludieke, ontspannen en sportieve wijze gaan de onderlinge deelnemers of teams de strijd met elkaar aan. Voetgolf is lekker lopen door de natuur en weilanden met vrienden, familie of bedrijf. Voor Voetgolf heb je geen diploma nodig zodat iedereen het kan spelen ongeacht leeftijd. Na afloop van het Voetgolf arrangement bestaat de mogelijkheid om elkaars ervaring uit te wisselen tijdens een gezellige barbecue of warm en koud buffet. Ook onze bar voorziet u van het nodige natje.

  Kosten:
  € 45,00 p.p. inclusief barbecue en 3 uur onbeperkt drankjes.

  Voetgolf kan ook alleen als activiteit geboekt worden vanaf: € 10,00 p.p. incl. koffie met vlaai.

  Een combinatie met één van onze andere activiteiten zoals spellenbos,solex rijden,lekkeropdetrekker enz. is uiteraard ook mogelijk.