Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Countrygolf is golf zoals boeren golfen.

  Feesterij De Dommelvallei beschikt in Borkel & Schaft (vlak bij Valkenswaard in Brabant) over een eigen country golf terrein. Countrygolf  is golf zoals boeren golfen, ook wel Jeu de Boer genoemd en vindt plaats op een speciaal aangelegd terrein gelegen nabij Feesterij De Dommelvallei.

  Countrygolf in het open veld Countrygolf kan door kleine en grote groepen worden gespeeld. Het landelijke karakter van De Dommelvallei komt volledig tot zijn recht tijdens het Countrygolf arrangement. Het is een leuke variatie op het reguliere golfspel waarin een parcours met 9 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd.

  Op een ludieke, ontspannen en sportieve wijze gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan. Jeu de Boer, zoals countrygolf ook wel wordt genoemd, is lekker lopen door de natuur en weilanden met vrienden, familie of bedrijf. Voor golf zoals boeren golfen heb je geen diploma nodig zodat iedereen het kan spelen ongeacht leeftijd. Na afloop van het countrygolf arrangement bestaat de mogelijkheid om elkaars ervaring uit te wisselen tijdens een gezellige barbecue of warm en koud buffet. Ook onze bar voorziet u van het nodige natje.

  KCountrygolf, ook in de slootosten:
  € 45,00 p.p. inclusief barbecue en 3 uur onbeperkt drankjes.
  Countrygolf kan ook alleen als activiteit geboekt worden vanaf: € 10,00 p.p. incl. koffie met vlaai.
  Een combinatie met één van onze andere activiteiten is uiteraard ook mogelijk.