Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Groepsaccommodatie in Valkenswaard bij Eindhoven in Brabant

  Een groepsaccomodatie of chalet is een uitstekende accommodatie voor groepen om een weekend of langer in de schitterende omgeving van Valkenswaard te verblijven. De groepsaccomodaties zijn ingericht om maximaal 6, 8 of 16 personen te laten overnachten in 4 slaapkamers met elk 1 of 2 stapelbedden. Ze beschiken over 2 toiletten en 2 douches.

  Omdat de accomodaties ook voorzien zijn van een centrale verwarming kunnen deze chalets ook in de winter worden gebruikt.

  Chalet - woonkamerIn de 16 persoons accomodaties zijn geen algemene ruimtes zoals een keuken of woonkamer aanwezig. Natuurlijk kunnen wij voor u ontbijt, lunch en diner verzorgen. (De 6 en 8 persoons accommodaties zijn wel voorzien van algemene ruimtes zoals keuken en woonkamer.)

  Aanvullend kunnen we voor groepen ook leuke en spannende activiteiten organiseren in de directe omgeving van De Dommelvallei zoals solextochten, traktortoertochten, groepsfietsen, countrygolf, bosspellen, kanovaren enz. Kijk ook eens bij onze meerdaagse arrangementen voor meer ideeën.

  Kosten: Vanaf € 35,00 per persoon per nacht.

  Klik hier voor een plattegrond van een 8 persoons chalet, of hier voor een plattegrond van een 16 persoons chalet...