Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Loltrap evenementen met groepsfietsen

  Feesterij De Dommelvallei verzorgt voor kleine en grote groepen diverse leuke en spannende activiteiten in de directe omgeving van Borkel & Schaft. Borkel & Schaft is een pittoresk dorpje gelegen 4 kilometer ten zuiden van Valkenswaard en straalt nog steeds Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid uit. Midden in dit natuurschoon organiseert Feesterij De Dommelvallei diverse activiteiten om u een gezellige en leuke dag te bezorgen.

  De Loltrapfiets:

  LoltrapfietsDit is de manier om met een groep een leuke dag te organiseren. Met 4-6 personen op 1 loltrapfiets trap je een door ons leuke uitgezette route in de omgeving van de Feesterij. Om ook het wedstrijdgevoel te krijgen hebben we voor onderweg een aantal leuke opdrachten in petto. Halverwege de route is een pauze ingelast om de inwendige mens te versterken om zo ook de tweede helft van de route met succes af te ronden. 

  Kosten:
  Vanaf € 15,00 p.p.
  Kinderen vanaf 2 t/m 6: € 6,00 p.p.
  Baby’s gratis

  Tijdsduur ongeveer 2.0 uur:

  Bijvoorbeeld:
  10.00 uur aanvang met koffie en gebak daarna start loltraproute
  11.00 uur pauze met frisdrank en een zoete snack (mars of snicker)
  11.30 uur vervolg tweede deel loltraproute
  12.00 uur aankomst en uitslag van de opdrachten.

  Uiteraard is er ook een starttijd omstreeks 13.30 uur met als eindtijd 15.30 uur

  Loltrap - en peddeldag:

  Wilt u een “spetterende” dag dan is dit het juiste arrangement.

  KanoenU wordt ontvangen met koffie en gebak. Daarna starten we met de loltraproute. Een door ons zelf uitgezette route die de mooie plekjes in de omgeving van de Feesterij laat zien. Vervolgens komen we bij de rustplaats alwaar we zorgen voor een lunchpakket. Na een goed gevulde maag vervolgen we onze route. Niet over de weg maar over het water. Hiervoor hebben we kano's voor 1,2,3 en 4 personen. De tocht brengt u door het schitterende natuurgebied de "Dommelvallei". Rustig kabbelend en peddelend bereikt u na ongeveer 1,5 uur het uitstappunt.

  Hier aangekomen kunt u weer even uitrusten op het terras en genieten van een lekker glaasje trappist(niet in de prijs inbegrepen).

  Maar niet te lang blijven zitten want er wacht nog een klein stuk terug naar het beginpunt; Feesterij De Dommelvallei. Hiervoor wordt de loltrapfiets weer ingespannen, zodat we na ongeveer 30 minuten trappen weer thuis zijn. Onderweg moet u nog wel een aantal opdrachten voltooien.

  Kosten:
  Bij deelname vanaf 20 personen € 39,50 p.p.
  Kinderen t/m 6jaar 50 % korting
  Baby’s gratis

  Tijdsduur: dagprogramma
  10.00 uur ontvangst koffie met gebak
  10.30 uur vertrek loltraproute
  13.00 uur lunchpauze
  14.00 uur vertrek kanotocht
  15.30 uur uitblazen op terras
  16.00 uur vervolg loltraproute
  16.45 uur einde programma en bekend maken winnaar

  De Loltrap-survival-schietdag:

  Voor de liefhebbers van een echte actieve invulling hebben we een programma samengesteld waarbij alle spiertjes aan de beurt komen, ook de lachspiertjes.

  We beginnen uiteraard met een heerlijk kopje koffie en gebak. Daarna gaan we beginnen.

  200 meter van onze Feesterij verwijderd ligt het gilde terrein waarop gildenbroeders hun schietkunsten vertonen. Hier gaan we koningsschieten. Let op hier wordt met echte geweren geschoten. Veiligheid staat hierbij voorop en er zullen dan ook voldoende instructeurs aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Wie mag zich aan het einde van de dag Koning of Koningin noemen?

  Challenge parcoursNa afloop van het schietprogramma keren we weer terug naar onze Feesterij alwaar we aan tafel schuiven voor een echte Brabantse koffietafel. Na een goed gevulde buik halen we onze stalen rossen van stal en we vervolgen met de loltraproute. Onderweg volgen een aantal leuke opdrachten, met als laatste opdracht een survivalparcours. Een avontuurlijke wandeling waarbij diverse hindernissen moeten worden genomen met behulp van o.a. touwconstructies met als hoogtepunt een 20 meter hoge klimtoren. Teamwork is hierbij het toverwoord. Onze loltrapfietsen zijn ondertussen ook weer uitgerust zodat we onze weg weer kunnen vervolgen richting de Feesterij. Hier aangekomen bestaat de mogelijkheid voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

  Kosten bij deelname vanaf 20 personen € 62,50 p.p.

  Tijdsduur: dagprogramma
  10.00 uur ontvangst koffie met gebak
  10.30 uur koningsschieten.
  12.30 uur koffietafel
  13.30 uur aanvang loltraproute
  14.30 uur survivalparcours
  17.00 uur vertrek naar Feesterij
  17.30 uur aankomst Feesterij
  18.00 uur einde dagprogramma met prijsuitreiking.

  Aansluitend kunnen wij voor u een heerlijke Brabantse koffietafel, barbecue, diner, of warm en koud buffet verzorgen. Ook een frietje met een snack of pannenkoeken voor de kids behoort tot de mogelijkheden. U zegt het maar: u vraagt en wij draaien. Zie ook onze culinaire pagina.