Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • "Buiten" vergaderen

  Feesterij De Dommelvallei beschikt over diverse vergaderruimtes voor kleine en grote gezelschappen welke doormiddel van geluidswerende wanden in grootte kunnen varieren. Door de beschikking over diverse ruimtes is dit een ideale oplossing om in diverse groepen aparte sessies te houden. Een whitebord, flipover en een beamer staan gratis ter beschikking voor u.

  Uiteraard verzorgen we ook de inwendige mens voor, tijdens of na een vergadering met bv een lunch,diner of borreluurtje met bittergarnituur.

  De kosten bedragen € 50,00 per dagdeel en € 4,50 per persoon voor onbeperkt koffie, thee en ijswater per dagdeel.

  Ook buiten de muren van feesterij De Dommelvallei zijn de mogelijkheden onbeperkt. De omliggende natuur heeft alles voor een verrassende invulling van uw zakelijke bijeenkomst. Een presentatie geven op een open plek in het bos of een vergadering leiden op de hei, niets is ondenkbaar. Om even te ontsnappen aan alle zakelijkheid, vormt de natuur een ideaal toevluchtsoord. Denk eens aan een gps-tocht of heerlijke lunchwandeling. Verplaats u eens per loltrapfiets,huifkar of oldtimer traktor door de inspirerende omgeving van De Dommelvallei.

  Buffetten, bloemen, koffie, wat u maar wilt...

  Op ons buitenterrein bieden wij u graag een aantal dynamische buitensportactiviteiten aan als afwisseling en aanvulling op uw bijeenkomst. Bijvoorbeeld in het kader van een teambuildingsactiviteit of als ‘break-out’ tussen de bijeenkomsten door. Tot de mogelijkheden behoren boogschieten, pistool en geweerschieten, golfen, en nog veel meer. Wat dacht u van het in teamverband ons spellenbos doorlopen. Dit kan perfect worden ingepast in teambuildingsactiviteiten rondom thema’s als samenwerking, communicatie en leiderschap. Maar ook voor recreatief gebruik is ons spellenbos een absolute uitdaging.

  Wij zijn u graag van dienst voor het maken van een arrangement op maat.