Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Scholen,studenten en leraren

  Schoolarrangementen 


  Het is ieder jaar weer een uitdaging voor een origineel schoolreisje waarbij iedereen zich vermaakt. Bij ons heeft u de keuze uit groot aanbod van activiteiten. fun, sportief of educatief: voor ieder wat wils! .Eeen spetterende kanotocht of een unieke survivaltocht of spelenbos. Ook een huifkartocht is mogelijk. uiteraard verzorgen we ook voor de inwendige mens met een lunch of lunchpakket tot BBQ of diner. Ook voor een overnachting bent u bij ons op het juiste adres. Zo kunnen leerlingen en leerlaren genieten van een leuk en (ont)spannend verzorgde dag of dagen.


  Basisscholen

  Een schoolreis in Valkenswaard Brabant is avontuurlijk actief: bikkelen tijdens de survival, diverse spellen in ons boerenspellenbos of samen in een kano of varen op een eigen vlot. Voor een meerdaags programma met logies in één van onze groepsaccommodaties kiest u voor de meerdagse arrangementen . Voor een compleet overzicht van de activiteiten en arrangemeten nodigen wij u uit om de vele mogelijkheden op onze site te ontdekken. 

  Het hoger onderwijs

  Voor het voortgezet, MBO, HBO en universitair onderwijs hebben we originele programma's waarbij samenwerking, grenzen verleggen en onderling vertrouwen en uiteraard fun centraal staan. Een compleet overzicht van deze programma's kunt u in menu hier naast  zien.  
  We bechikken over een ééndaags- en een meerdaags programma's.  Onze programma's zijn er op gericht om de leerlingen en de leraren een zorgeloos schooluitje te bezorgen . 
  Neem uw wensen eens met ons door, dan ontdekt u hoe De Dommelvalei met een programma op maat van uw schooluitje een leuke en (ont)spannende dag of dagen kan maken.