Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Vergaderen, feesten en lekker eten..

  Zoekt u een originele locatie voor uw vergadering? Weg van de vertrouwde omgeving, voor nieuwe ideeën, out of the box denken, geïnspireerd door de ontspannen omgeving?

  Wilt u een spetterend feest geven? Met of zonder buffet, buiten op het terras, in ons café of in onze grote zaal?

  Buffetten, bloemen, koffie, wat u maar wilt...

  Of misschien een lekker diner met uw vrienden en geliefden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden die er bij De Dommelvallei zijn. We overleggen wat uw wensen zijn en hoe we deze het beste in vervulling kunnen laten gaan!

  Feesterij De Dommelvallei is gelegen in het landelijke Borkel & Schaft met een adembenemend uitzicht over het natuurgebied de "Dommelvallei". Weg van alle drukte en toch maar 4 kilometer ten zuiden van Valkenswaard. Onze Feesterij is smaakvol “ouderwets” ingericht en beschikt over diverse ruimtes zodat de grootte kan worden afgestemd op het aantal gasten dat u op uw feest verwacht. Gratis parkeren is uiteraard geen probleem.