Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Heerlijk overnachten in het buitengebied van Valkenswaard

  Bij Feesterij Dommelvallei zijn diverse mogelijkheden voor meerdaagse festiviteiten. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden voor het overnachten. Bij De Dommelvallei heeft u de keuze uit een vakantiehuis, groepsaccommodaties, chalet of tent. Er is voor ieder wat wils, kijk ook eens bij onze meerdaagse arrangementen voor ideeën over de invulling van uw verblijf.

  Het brabantse leven in het Schafthuis.

  Het Schafthuis is een modern ingericht vakantiehuis waarin u gezellig met familie of vrienden een weekend of week op het schitterende Brabantse platteland kunt verblijven. Deze woning is geschikt voor 12 tot 14 personen. Het vakantiehuis biedt alle luxe en ruimte die men wenst om heerlijk tot rust te komen of om gezellig met de lokale bevolking in contact te komen.

  Lees hier meer over ons vakantiehuis "Het Schafthuis"...

  Groepsaccomodatie, woonkamerGroepsaccomodaties voor 6, 8 en 16 personen.

  Een groepsaccomodatie of chalet is een uitstekende accommodatie voor groepen om bv een weekend in de schitterende omgeving van Valkenswaard te verblijven. De groepsaccomodaties zijn ingericht om maximaal 6, 8 of 16 personen te laten overnachten in 4 slaapkamers met elk 1 of 2 stapelbedden en beschikt ook over 2 toiletten en 2 douches. Omdat de accomodaties ook voorzien zijn van een centrale verwarming kunnen deze chalets ook in de winter worden gebruikt.

  Lees hier meer over onze chalets voor 6, 8 en 16 personen...

  Chalet - woonkamerAanvullend kunnen we voor groepen ook leuke en spannende activiteiten organiseren in de directe omgeving van De Dommelvallei zoals solextochten, traktortoertochten, groepsfietsen, countrygolf, bosspellen, kanovaren enz. Kijk ook eens bij onze meerdaagse arrangementen voor meer ideeën.

  Of kies voor een Boogtent

  Een boogtent is een uitstekende accommodatie voor groepen om een weekend in de schitterende omgeving van Valkenswaard te verblijven. De boogtent wordt door de Dommelvallei opgezet en ook weer afgebroken en is inclusief een grondzeil. De boogtenten zijn geschikt voor groepen vanaf 8 tot 20 personen per tent.

  Zoekt u Brabantse gezelligheid, rust, ontspanning, mooie natuur, activiteiten en een geslaagde vakantie dan bent u bij De Dommelvallei op het juiste adres.

  Klik hier om naar de site van camping Dommelvallei te gaan...